Om Autocentrum Aars

Mekanikerværksted og import af biler siden 1999

Firmaet blev grundlagt i 1999. De første mange år holdte vi til i Vegger, men flyttede til større lokaler i Aars i 2013. Vi har stor erfaring med import af biler fra Tyskland, Holland, Belgien og Tjekkiet.

I dag er vi mere end 10 ansatte, som alle står klar til at hjælpe dig, hvad enten du er på udkig efter ny eller brugt bil eller skal have udført reparationer på din nuværende bil.

Vores fælles fokus i teamet er at give dig en god service og oplevelse, når du vælger AutoCentrum Aars som din autoforhandler og dit værksted.

Autocentrum Aars Industrivej 2

Vores overordnede serviceydelser:

Mekaniker i Aars, med speciale i tyske biler

Vi er specialister i tyske biler: Skoda, VW, Seat, Smart, Audi, BMW.

Du kan naturligvis få hjælp hos os uanset, hvilket bilmærke eller årgang din bil er fra. Vi tilbyder service og reparation af alle bilmærker, samt næsten alle andre mekaniske opgaver. Derudover samarbejder vi også med alle forsikringsselskaber, så vi kan hjælpe med papirarbejdet i forbindelse med forsikringsskader.

Du har mulighed for at Leje/låne vores kundebil, når din bil er på værksted hos os.

Vores værksted er moderne, har det nyeste udstyr og vores medarbejdere er veluddannede mekanikere. Det betyder naturligvis også at du trygt kan lade os servicere og reparere din hybrid- eller elbil og samtidig beholde fabriksgarantien. Vi er en del af Det grønne e – dit elbils-værksted.

Kvalitetssikring er vigtige grundelementer i vores daglige arbejde

Vi sætter en ære i at levere god kvalitet. Vores mål er at du får leveret god kvalitet til fornuftige penge. Hver gang. Derfor går vi meget op i kvalitetssikring af vores værksted.

For dig som kunde betyder det bl.a. at du hos os får op til 3 års garanti på udvalgte reservedele og reparationer.

Vi er en del af Teknicar, Det grønne e og er KOED Partnerværksted.

Autocentrum Aars er en del af Teknicar
Auto-E-Service og reparation af elbiler
koed-logo

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi hjælper dig med at finde din drømmebil

Vi har mere end 20 års erfaring med bilimport og kan hjælpe dig med at finde din næste drømmebil, hvad enten du er på udkig efter en ny familiebil eller firmabil