Bibehold fabriksgarantien, når vi laver service på din el- eller hybridbil

Autocentrum Aars er godkendt Teknicar e-værksted

Auto e partner - Autopartner - Autocentrum Aars - Specialister i elbiler

Som godkendt Teknicar e-værksted er vi fuldt udstyret med den rette teknologi og anvender udelukkende reservedele af samme kvalitet, som din el- eller hybridbil er født med. 

Et elbil service udføres efter fabrikantens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien på din el- eller hybridbil. Præcis, som du kender det fra din bil med brændstofmotor.

Det grønne e er en landsdækkende sammenslutning af specialiserede værksteder, der er dedikeret til at servicere og reparere el- og hybridbiler.

Du kan trygt lade os udføre service på din el- eller hybridbil

Autocentrum Aars - Serviceaftale til alle mærker af elbiler og hybridbiler

Skræddersyet serviceaftale til din elbil med op til 3 års garanti

Auto e partner - Autopartner - Autocentrum Aars - Specialister i elbiler

Hos Autocentrum Aars anbefaler vi altid at du følger bilfabrikantens anbefalinger til serviceintervallet for din el- eller hybridbil. Bilproducenten kan godt have forskellige anbefalinger til frekvensen på service af de forskellige modeller af elbiler.

Du finder typisk bilfabrikantens anbefalinger til serviceintervallet i bilens servicebog. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvornår din elbil trænger til et serviceeftersyn.

For at opretholde fabriksgarantien på din nye elbil er regelmæssige eftersyn afgørende, især i garantiperioden. Vi hjælper dig gerne med at lave en skræddersyet serviceaftale, som sikrer at du bibeholder fabriksgarantien på din el- eller hybridbil.

Da vi er et godkendt Teknicar e-værksted kan du hos os få op til 36 måneders garanti på materiale- og produktionsfejl på autoreservedele og arbejde, som opstår og anmeldes i garantiperioden jf. anførte betingelser.

Gratis lånebil mens din elbil er til service på vores værksted i Aars

Hos Autocentrum Aars tilbyder vi dig en gratis lånebil, mens din bil er til service eller reparation. 

Vi udfører service og reparation for mange bilister, som bor eller arbejder i Aars eller andre steder i Vesthimmerland. 

Hos os er alle bilister og bilmærker velkommen. Tøv ikke med at kontakte os eller booke tid på værkstedet. Uanset om du kommer fra lokalområdet eller langvejs fra hjælper vi dig gerne godt videre.

Autocentrum Aars Industrivej 2 Aars

Vi står klar til at hjælpe dig

autocentrom-aars-martin-kroejmand

Martin Krøjmand

Værkstedchef

Profilbillede Fotografen Er På Vej

Er du min nye kollega?

Værkfører assistent

Hvad indebærer service på en elbil?

Ved et serviceeftersyn af din el- eller hybridbil gennemgår vi de vigtigste komponenter, som bilproducenten anser som væsentlige.

Listen af komponenter, som værkstedet kontrollerer afhænger af bilens alder og kilometerstand.

Ved elbiler er det særligt vigtigt at få kontrolleret bremserne jævnligt, da man i mange situationer anvender motorbremsen. Når ikke bremserne anvendes kan disse ruste og dermed have indvirkning på sikkerheden. 

Komponenter, som typisk kontrolleres ved service af elbiler:

Værd at vide om priser på service af elbiler

Selvom en elbil består af langt færre mekaniske sliddele, som skal serviceres og vedligeholdes er det ikke sikkert du kan spare mange penge på service af din elbil, når det samlede årsregnskab skal gøres op. 

Overordnet set vil mange opleve at kunne spare op mod 20-30% på service af sin elbil, sammenlignet med en konventionel bil med brændstofmotor. Om du kan opnå en besparelse afhænger dog af flere ting, herunder bilfabrikantens anbefalinger til serviceintervallet for den enkelte model.

Biler med brændstofmotor har mange mekaniske komponenter og sliddele, der løbende kræver service, reparation eller udskiftning. Derfor vil mange kunne opleve en reduktion i prisen for service og vedligehold, når de skifter til en elbil.

Med en elbil undgår du bl.a. udgifter til:

Vi giver dig gerne en pris på service af din elbil. Uanset om du har en elbil af mærket Tesla, VW, Audi, BMW, Mercedes eller et helt andet bilmærke står vi klar til at hjælpe dig med vedligehold, service og reparation af din elbil.

Her er alle biler i gode hænder

En del af Teknicar

CAC certificeret

KOED Partnerværksted

Auto e partner

Her finder du os:

Åbningstider, værksted:

Vi hjælper dig med at finde din drømmebil

Vi har mere end 20 års erfaring med bilimport og kan hjælpe dig med at finde din næste drømmebil, hvad enten du er på udkig efter en ny familiebil eller firmabil