Slå koldt vand i blodet og spar endnu mere på din nye elbil

Prisdyk fra Tesla vil kunne presse prisen ned på andre elbiler - Autocentrum Aars

Med det nylige prisfald på Teslas elbiler i Europa kan det være en god ide at slå koldt vand i blodet og se tiden an, hvis du havde planlagt at investere i en elbil lige nu. Særligt, hvis du har overvejet at din elbil skal være fra en af de mange andre alternativer til en Tesla.

Prisdyk fra Tesla vil kunne presse prisen ned på elbilsmarkedet

Der er stor sandsynlighed for at de øvrige elbil producenter og forhandlere af brugte elbiler også kommer til at sænke prisen på deres elbiler. Med Teslas prisdyk på op til 30% for nye elbiler bliver de andre elbil fabrikanter presset til at følge med ned i pris, i en eller anden grad.

Undgå billån med lang løbetid, hvis du er usikker på fremtiden

I en usikker og omskiftelig tid kan du også overveje om du vil binde dig til et mangeårigt billån eller om du i stedet vil have muligheden for at udskifte bilen i løbet af en kortere årrække. Få bilforhandleren til at opsætte flere priseksempler på din nye bil, før du beslutter dig. Uanset om du køber en fabriksny eller brugt elbil.

Vores råd til dig, som allerede har investeret i en elbil

Med de mange elbiler, som der allerede er – og kommer – på markedet i disse år er det vigtigt du sørger for at bevare den gode stand på bilen, så du bevarer en så høj gensalgsværdi på bilen, som mulig. Sørg for at din elbil løbende bliver serviceret på et kvalificeret og godkendt værksted, som har både udstyr og knowhow til at servicere og reparere din elbil.

Facebook
LinkedIn
E-mail

Vi hjælper dig med at finde din drømmebil

Mere end 20 års erfaring med bilimport